Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Rychlobruslař Sáblík zajel nový český rekord na 1000 metrů

Ikona

14. prosince 2009 - SALT LAKE CITY | Rychlobruslař Milan Sáblík vytvořil v noci na pondělí v Salt Lake City nový český rekord na trati 1000 metrů. Jeho výkon 1:11,96 min. však stačil jen na 27. místo v B divizi závodu Světového poháru, informuje o tom portál Mezinárodní bruslařské unie ISU. Osmnáctiletý bratr slavnější rychlobruslařky ustavil nový český juniorský i seniorský rekord.

Vitalij Kličko porazil Johnsona a obhájil titul mistra světa v těžké váze organizace WBC

Ikona

13. prosince 2009 - BERN | Boxer Vitalij Kličko snadno obhájil titul mistra světa v těžké váze organizace WBC, když v sobotním zápase porazil na body amerického vyzyvatele Kevina Johnsona. Informovala o tom agentura Reuters. Osmatřicetiletý Kličko měl celý zápas navrch, knokautovat soupeře, který do té doby ani jednou neprohrál, se mu ale před 17 tisíci diváky nepodařilo.

Fotbalista Beckham by si jako bezmála čtyřicetiletý rád zahrál na mistrovství světa 2014

Ikona

12. prosince 2009 - ŘÍM | Anglický fotbalový záložník David Beckham věří, že mistrovství světa, které se koná příští rok v Jihoafrické republice, nebude jeho posledním, ačkoliv v roce 2014, kdy se uskuteční šampionát v brazilském Rio de Janeiru mu bude už bezmála čtyřicet let. V sobotu o tom informovala agentura Reuters. "Uvidíme.

Schumacher se vrací do F1, podle Bildu se už dohodl s týmem Mercedes

Ikona

12. prosince 2009 - BERLÍN | Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher se vrací do F1. Podle sobotní zprávy německého deníku Bild se už dohodl s týmem Mercedes a zbývá pouze podepsat smlouvu. Podle zdroje Bildu se čtyřicetiletý Schumacher ústně definitivně dohodl s Mercedesem, týmem vítěze Poháru konstruktérů, který v minulé sezoně závodil jako Brawn GP, na jednoletém kontraktu.

Tiger Woods oznámil, že "na dobu neurčitou končí s golfem"

Ikona

12. prosince 2009 - MIAMI | Světoznámý golfový šampion Tiger Woods, který nyní prochází krizí v osobním životě, prohlásil, že na neurčitou dobu končí s profesionálním golfem. Informuje o tom v sobotu agentura Reuters. "Jsem si hluboce vědom, že moje nevěra způsobila zklamání a bolest mnoha lidem, hlavně mé ženě a mým dětem.

Na start nejtěžší rally světa se postaví i dva jezdci ze Vsetína

Ikona

6. prosince 2009 - VSETÍN | Hned dva vsetínští jezdci - Viktor Chytka a Petr Šulák se postaví na start 32. ročníku nejtěžšího motoristického závodu světa, Rally Dakar 2010. Informovala o tom mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová s tím, že oba muži pojedou ve voze značky Toyota. Pětadvacetiletý právník Viktor Chytka nepojede Dakar poprvé.

Sprinter Bolt zakončí sezonu na "9,58 SuperParty"

Ikona

4. prosince 2009 - KINGSTON | Další úspěšný rok své kariéry zakončí během víkendu nejrychlejší muž planety, jamajský sprinter Usain Bolt. S letošní sezonou se Jamajčan rozloučí velkým benefičním večírkem, na který pozval nejen další slavné sportovce, ale i své fanoušky, informují o tom oficiální stránky akce usainsuperparty.com.

Českou republiku protíná více než 40 tisíc kilometrů značených cyklostezek

Ikona

2. prosince 2009 - ČESKÁ REPUBLIKA | Česká republika je protkána více než 40 tisíci kilometry značených cyklotras, cykloturistiku pak má v oblibě 21 procent návštěvníků regionů. InformovaL o tom ve středu mluvčí ministerstva pro místní rozvoj Martin Ayrer. V současné době také probíhá monitoring pěších a cyklistů na stezkách v přírodě i ve městech.

Gólman Čech tuší: V téhle sezoně vyhraje Chelsea Ligu mistrů

Ikona

26. listopadu 2009 - LONDÝN | Český brankář Petr Čech, který je oporou londýnské Chelsea, by si moc přál, aby se svým klubem dosáhl na triumf v prestižní Lize mistrů. Ve čtvrtečním rozhovoru pro server uefa.com naznačuje, že by Chelsea mohla soutěž vyhrát právě v téhle sezoně.

FIA vyhlásila Jana Charouze Talentem roku

Ikona

22. listopadu 2009 - SVETI STEFAN (ČERNÁ HORA) | Český automobilový závodník, vítěz letošního ročníku Le Mans Series Jan Charouz převzal v sobotu večer z rukou prezidenta Mezinárodní automobilové federace (FIA) Jeana Todta prestižní cenu Talent roku. Závodník o tom v neděli informoval na svých webových stránkách.

FIFA nový zápas mezi Francií a Irskem neumožní

Ikona

20. listopadu 2009 - PAŘÍŽ | Mezinárodní fotbalová federace (FIFA) neumožní konání nového zápasu mezi Francií a Irskem ani přesto, že o postupu domácího týmu na MS 2010 rozhodl neregulérní gól v prodloužení duelu. Zástupci FIFA zveřejnili stanovisko v pátek na oficiálních stránkách.

Strana výpisu

... 235 ...