Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

20. ročník Noci s hvězdami se blíží

foto archiv

- Zahrádky | Dvacátý ročník benefičního koncertu Noci s hvězdami proběhne 4. srpna na zámku Zahrádky.

Hudební festival má certifikát Rodinné stříbro Ústeckého kraje

foto archiv

- Česká Kamenice | Ve dnech 14. – 17. června se v České Kamenici, v Děčíně a na dalších místech uskutečnil XIX. ročník mezinárodního hudebního festivalu, který je právem zařazen do programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje.

Budyňské divadelní léto 2018

foto archiv

- Budyně nad Ohří | Ve spolupráci agentury Comedy production, Severočeského divadla v Ústí nad Labem a městem Budyně nad Ohří bude letos poprvé na Vodním hradě v Budyni nad Ohří uvedena pod širým nebem řada hudebních divadelních představení v rámci pilotního nultého ročníku divadelního léta.

Karlovarský kraj bude poprvé hostit Czech Fashion Week

foto D. Šeiner

- Karlovy Vary - V sobotu 16. června se v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech uskuteční prestižní přehlídka světové módy Czech Fashion Week 2018. Záštitu nad akcí, na které se představí přední čeští i zahraniční návrháři, převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. Ojedinělá show začne ve 14 hodin.

Déšť na zámku Nové Hrady připršel koncertu „Kdo má rád…“ něco přes 44.000,- Kč

foto archiv

- Nové Hrady | Na zámku Nové Hrady na jihu Čech se uskutečnil 8. ročník Dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád“ pod záštitou hejtmanky Jihočeského kraje Ivany Stráské, která se akce osobně zúčastnila již poosmé.

Jubilejní KOMEDY FEST byl rekordní: Zazářili Bohdalová, Zindulka, Holubová s Kleplem i Kaiser s Lábusem...

foto Komedyfest

- Plzeň | Letošní a právě skončený již 5. ročník festivalu humoru KOMEDY FEST Plzeň 2018 byl nadmíru povedený a také rekordní. Během týdne navštívilo v Měšťanské Besedě a následně Oper Air v amfiteátru OC Plaza na přes 8000 lidí. Také letos přijely velké hvězdy a opět se udělovaly ceny za celoživotní přínos českému humoru.

Barevný region zaplnil Lidické náměstí

foto archiv

- Ústí nad Labem | Několik stovek lidí dnes zhlédlo čtvrtý ročník festivalu Barevný region, který na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem uspořádal Výbor pro národnostní menšiny Ústeckého kraje.

Kateřina Knopová: Pořád je co dobývat a zlepšovat

foto D. Šeiner

- Praha | V rámci finálového galavečera prestižní soutěže TOP MODEL OF THE YEAR 2018, který hostil pětihvězdičkový Grand Hotel Bohemia Prague, byla vyhlášena i Miss Sympatie. Hlasující na facebooku nejvíce ocenili Kateřinu Knopovou.
V rozhovoru nyní prozradila své cíle v blízké i vzdálené budoucnosti.

Barevný region nabídne kvalitní kulturu

foto top

- Ústí nad Labem | Čtvrtý ročník festivalu Barevný region, který příští pátek 25. května od 14.00 hodin pořádá na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem Výbor pro národnostní menšiny Ústeckého kraje, nabídne návštěvníkům kvalitní kulturu.

V Divadle Hybernia se uskutečnil galakoncert Srdce pomáhá

foto archiv

- Praha | V pražském Divadle Hybernia se v rámci galakoncertu Srdce pomáhá na jednom pódiu sešli Milan Peroutka, Bohuš Matuš, Magda Malá, Anička Slováčková, Kateřina Brožová a Hynek Tomm.

Kinematovlak přiveze pohádky na nádraží

foto archiv

- Zlín | Dnes vyrazí na cestu přes 13 moravských a českých měst Kinematovlak Českých drah, který je součástí doprovodného programu 58. ročníku Zlín Film Festivalu. Toto "kino na kolejích" přiváží nejen zábavu, ale chce také poučit.

Strana výpisu

... 173 ...