Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Nedělní sportovní výsledky

Ikona

30. března 2008 - Fotbal, 1. liga, 23. kolo:

Jablonec – Most 1:0 (1:0). Branka: 40. Michálek. ŽK: 3:3.
Teplice – Ostrava 1:1 (0:1) Branky: 54. Jun - 33. Bolf. ŽK: 1:3.

Pelc: Série s Krčí, Duklou a Vítkovicemi bude klíčová

Ikona

25. března 2008 - Ústí nad Labem/ V těžké situaci jsou fotbalisté Ústí nad Labem. Po pokaženém vstupu do jarní části bojují o záchranu v druhé lize.
Máme problémy, ale pořád se můžeme udržet,“ věří ústecký manažer Stanislav Pelc.

Netradiční rozlučka

Ikona

25. března 2008 - Litvínov/ Hokejisté extraligového HC Litvínov se loučili s úspěšnou sezonou 2007/2008 netradiční formou. Rozhodli se sehrát exhibiční hokejové utkání proti týmu svých příznivců.

Na severu se zase lyžuje

Ikona

20. března 2008 - Severní Čechy - Zimní lyžařské areály v Ústeckém kraji opět začaly fungovat. Přívaly sněhu za poslední dva dny umožnily obnovení provozu i na běžkařských tratích. Vleky se ale nerozjedou například na Telnici na Ústecku, kde se letos jezdilo dosud nejdéle.
Už ve čtvrtek spustili vleky ve Sportcentru Bouřňák na Teplicku. Ve vyšších oblastech areálu napadlo třicet centimetrů. V provozu je sjezdovka Hrobská a trať Údolíčko v Mikulově. Podle provozovatelů ale sníh napadal moc narychlo a jeho vrstva není kompaktní, ale lyžovat se bude zřejmě celé Velikonoce. Vleky zůstanou alespoň omezeně v provozu co nejdéle. Uměle zasněžovat na Bouřnáku nemohou. Ve zdroji vody se již začínají probouzet k životu obojživelníci. Běžecké tratě budou upraveny o víkendu.

Strana výpisu

... 258