Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Oblíbený seriál na Primě končí!

- Praha I Našel si své diváky, zahrálo si v něm celkem na 600 herců i neherců a dokonce se natočilo víc dílů, než bylo v plánu. Všechno ale jednou končí. Tak proto i seriál Krejzovi na Primě. Diváci ale příběhy svých hrdinů budou moct sledovat skoro do konce roku. Poprvé se tam také objeví Jaroslava Kretschmerová, jejíž hlas tam doposud zatím jen zněl jakože z pobytu v zahraničí.

Finalisté Muže roku 2019 nafotili sexy kalendář! Podívejte se na FOTO!

- Praha I Finále letošního ročníku Muž roku 2019 se blíží. Dvanáct finalistů jubilejního 20. ročníku soutěže mužské krásy nafotili sexy kalendář v plavkách. Stalo se tak v rámci soustředění v africkém Tunisku, kde byli spolu s týmem pořadatele prestižní soutěže Davidem Novotným a několika celebritami.

Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s sebou i manažerku. Proč?

- Caorle I Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou. A vzali s sebou i manažerku. Proč? Na zaslouženou dovolenou vyrazil Bohuš Matuš. Nejel sám, ale se svou mladou přítelkyní Lucii a s dlouholetou kamarádkou a manažerkou v jedné osobě Majkiou Schillerovou.

Co dělala sexy Vondráčková na nádraží?

- Jaroměř I Lucie Vondráčková se vrátila zpět do Česka. Po létech strávených v Kanadě je i se svými dvěma syny zpátky doma. Užívá i jak prázdnin, tak ale i pracuje. Nedávno strávila skoro celý den na nádraží. Že by snad změnila profesi?

Herečky Asterová s Čížkovou způsobily v lázních výbuchy smíchu

- Kostelec u Zlína I Vzpomínky to je to jediné, co vám nikdo nemůže vzít. Tím se řídí i dvě herečky, kamarádky Hana Čížková a Jitka Asterová. Proto také spolu už několik let jezdí s pořadem Mládí nevyprchej. Vzpomínají v něm na své začátky, role, partnery, kolegy a umí si ze sebe udělat taky legraci. Nedávno způsobily doslova výbuchy smíchu v moravských lázních.

Lucie Bílá nazpívala pro svého chlapa tuhle písničku a hned se stala obrovkým hitem! Poslechněte si ji!

- Praha I Lucie Bílá je žena činu! Když se pro něco rozhodne, jde do toho hlava nehlava. V poledních dvou letech jenom září. Může za to muž jejího srdce Radek Filipi. Právě pro něj nazpívala písničku Protože, jejímž autorem je Marek Ztracený.

Jak Petra Janů tráví léto a odkud poslala pozdravy? Čtěte!

- Č. Krumlov I Zpěvačka Petra Janů je člověk, který miluje jaro a léto a náležitě si tato období užívá. Kromě celé řady vystoupení, tráví čas nejenom v Praze, ale i na své jihočeské chalupě. Někdy je však čas vyrazit za kulturou i jinak než pracovně. Třeba právě teď a fanouškům poslala také netradiční pozdrav!

Ze zpěváků se stane divá zvěř! Tarzan přichází!

- Praha I Kdo by neznal příběh o Tarzanovi, pánovi džungle. Byl už divákům představen v mnoha zpracováních, ale i v Česku bude nyní mít svou podobu. Na podzim v Divadle Hybernia bude mít premiéru stejnojmenný muzikál. Jak se na něj připravují herci a zpěváci, kteří se v něm objeví?

Takhle Karel Gott tráví léto u moře a tohle tam dělá. FOTO v článku!

- Praha I Karel Gott je fenomén, o tom žádná. Je to velmi pracovitý člověk, nerad jen tak sedí s rukama v klíně. Ani na dovolené nezahálí, a i když relaxuje a odpočívá, přesto pracuje. Sám to ostatně svým fanouškům ukázal na svém profilu na sociální síti.

Krátkometrážní film s Lucií Vondráčkovou sbírá ceny

- Praha I Tereza Hirsch je mladá a úspěšná režisérka, scenáristka a producentka. Narodila se německé matce a českému otci. Vyrůstala v Praze. Filmařinu studovala v Los Angeles. Natočila krátkometrážní film s Lucií Vondráčkovou a ten už posbíral 10 cen.

Na kafe s Josefem Dvořákem přišly Paulová, Černocká, Tomsová i poslední hospodyně Jana Wericha.

- Praha I V Paláci knih Luxor na Václavském náměstí bylo zase jednou opravdu živo. Ve čtvrtek 20. června se tady sešla celá řada příznivců skvělého komika a oblíbeného herce Josefa Dvořáka, který v jednom z největších pražských knihkupectví slavnostně pokřtil svoji nejnovější knihu s názvem Na kafi s Josefem Dvořákem.

Strana výpisu

... 150 ...