Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jedna Markéta, Petr Kutheil a Petr Kolář: Co je spojuje?

- Praha I Charismatický mladý zpěvák a herec Petr Kutheil má nový duet s názvem „Markéta“. Ke spolupráci si přizval svého rockového a služebně staršího kolegu a přítele Petra Koláře. A jak se ukazuje, oběma jde o stejnou věc – jednu ženu!

Herec a básník Petr Batěk si pořídil archu. Na co se připravuje?

- Mikulov I Je mužem mnoha profesí a možná i mnoha tváří. Herec, básník, muzikant i kantor Petr H. Batěk si pořídil Archu. Kromě herectví v divadlech, v televizi i ve filmu, skládá hudbu, píše texty i vydává básně. Protože nyní pracuje i na nové sbírce, která bude spojena s vínem, zavedly ho cesty až na jižní Moravu.

Mega koncerty Queenie v O2 areně nebudou. A přitom to vypadalo tak nadějně!

- Praha I Přesně za 8 dní se měla v pražské O2 areně uskutečnit světová premiéra mega show kapely Queenie v čele s Michaelem Kluchem - Queen Relived by Queenie. Všechno až doposud i přes komplikovaná omezení v souvislosti s koronavirem vypadalo velmi nadějně. Nakonec byl producent, organizační tým a zástupci areny donuceni tuto show v září i prosinci odvolat!

Queenie s frontmanem Michaelem Kluchem: To se nedá vyprávět, to se musí zažít!

- Praha I The Show Must Go On, hlásí do světa dnes již legendární česká skupina QUEENIE v čele s frontmanem Michaelem Kluchem. Jde o reakci na množící se dotazy, jak to teď vlastně kvůli (po)koronavirové krizi bude s obřími, již jednou přeloženými koncerty v pražské O2 areně. Show bude, jedou se letní koncerty a kapela oznámila i bombastickou zprávu!

Andrea Kalivodová poděkuje v katedrále pro zdravotníky v první linii!

12. srpna 2020 - Brno I Už jednou se mimořádný, charitativní koncert Májový Petrov musel překládat. Důvodem byla nejistá situace a nemožnost pořádat větší akce kvůli koronavirové situaci. Nyní pořadatelé doufají, že koncert, na němž za doprovodu brněnského hudebního tělesa Virtuosi Vrunenses s dětského pěveckého sboru Kantiléna zazpívá sólistka opery Národního divadla v Praze Andrea Kalivodová.

Zakladatelé lednického vinařství naplnili svoji vizi: vinařství jako centrum zážitkové gastronomie i turistický cíl

- Spoluzakladatelé rodinného z Lednice Roman Žďárský a Jindřich Sobota si před třiceti lety vytyčili velký cíl. A sice - vytvořit v srdci Lednicko-Valtického areálu, na dosah proslulého lednického zámku či neméně atraktivního Minaretu, vinařství evropského formátu. A to se jim podařilo. Dnes je to nejenom o víně jako o lahodném nápoji, ale i o zážitcích a turistickém centru.

Starý mládenec Šimůnek a sexy Mynářová spolu? A co to dítě?

- Že by se herec a moderátor a věčný „starý mládenec“ Mirek Šimůnek konečně usadil? A že by v sobě probudil otcovské sklony? Že by ale pak tím pádem zabrousil do jiných a „vyšších vod“? On, spokojený, usmívající se a vedle sebe sexy krásku, moderátorku a manželku hradního kancléře Alex Mynářovou. K tomu ještě i její dvě děti. To přeci není samo sebou!

Milujete písničky Freedie Mercuryho?Pak musíte vyrazit na letní koncerty Queenie

- Pokud s vámi cloumají písničky Freddie Mercuryho, pak si nesmíte nechat ujít letní open-air koncerty kapely Queenie s Michaelem Kluchem. Je to taková malá ochutnávka mega koncertů, které si pro fanoušky připravili na září a prosinec v pražské O2 areně.

Anička Slováčková má nový klip, podívejte se jak jí to sluší

- Praha I Anna Julie Slováčková se poté, co prošla náročnou onkologickou léčbou, vrhla zase do práce. Představila nový klip, který k písničce s názvem Co víc natočila se svou kapelou Aura. Videoklip plný optimismu a pozitivní energie si zpěvačka nadělila předčasně ke svým narozeninám!

Miss ČR hledá krásky do letošního ročníku

- Praha I Miss České republiky odstartovala představením tří automobilů pro vítězky. Zaměří se na charitativní projekt Počítače dětem a obnovení věhlasu jablonecké bižuterie. Národní soutěž krásy se přizpůsobila aktuální situaci a přichází s online castingy, které startují v květnu.

Cukrář Josef Maršálek z televizní show: Peče, miluje a žije!

- České Budějovice I Ve svých 38 letech toho má cukrář Josef Maršálek už opravdu hodně a mnoho toho taky dokázal. Kromě toho, že se stal hvězdou televizní show Peče celá země, skvěle se prosadil nejen u nás, ale hlavně v zahraničí, kde taky část svého života. Nějakou dobu pobýval i v Buckinghamském paláci.

Strana výpisu

... 145 ...