Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Zpěváka Patrika Stoupu sledovalo na 3000 diváků

- Praha I Zpěvák Patrik Stoupa vystoupil před pár dny na pražském Proseckém malém náměstíčku. Koncert to byl pravda trochu jiný, diváci, kterých bylo přes 3000, se neshromáždili pod pódiem, ale za svými monitory a telefony v pohodlí domova a sledovali online přenos Patrika a jeho kapely.

Smutné výročí: Před třemi lety odešla zpěvačka Věra Špinarová, kterou čekalo zásadní tour!

- Ostrava I Čas neuvěřitelně letí, a proto si mnozí říkají, že to snad ani není možné. Už totiž uplynuly 3 roky od chvíle, kdy odešla Věra Špinarová, zpěvačka s asi největším hlasem u nás. Nic přitom nenasvědčovalo tomu, že by měla zemřít tak brzo. Před sebou toho měla ještě hodně a moc se těšila na nové, zásadní turné, které měla odjet se svou nejbližší kamarádkou.

Bobo a Heluš z Ordinace zase spolu na divadle - tentokrát se Zounar nesvléká, ale "on je žena"

- Praha I Nejprve se na jevišti svlékal, teď je pro změnu oblečený až moc a rovnou do dámských šatů. Martin Zounar je teď tak trochu "žena". V nové komedii Osm eur na hodinu hraje travestitu a každý, kdo představení viděl, propukl ve smích. Kromě něj v příběhu hrají Martina Randová, Martin Kraus, Zbyšek Pantůček, v alternacích Daniela Šinkorová a Antonín Procházka. Ten také komedii režíroval

Ředitel Muže roku a Nej sestřičky slavil ve velkém stylu!

- Praha I Ve velkém stylu oslavil David Novotný svoje 40. narozeniny. Před zaplněným Divadlem U Hasičů mu písničkou gratulovalo na třicet šest účinkujících. Byl to zlomek těch, s kterými prezident soutěže Muž roku, ředitel soutěže Batist Nej sestřička a pořadatel koncertů v městě Náchod a okolí spolupracuje na svých akcích.

Daniela Kolářová dostala tuhle krásnou cenu! Proč ale až teď?

- Praha I Cenu Zlatý velbloud získala Daniela Kolářová. Herečka cenu festivalu humoru Komedy fest za celoživotní přínos českému humoru získala až nyní. Proč, když jde o ocenění za loňský rok? Důvody byly zdravotní a organizační.

Legendární Tom & Jerry slaví neuvěřitelné výročí! Příběhy se tajně vyráběly i u nás!

- Praha I Kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom, zpívá se v českém textu ústřední písničky k animované pohádky Tom & Jerry. Tato legendární a vtipná dvojice slaví neuvěřitelné 80. narozeniny. Málokdo však tuší, že se pohádková seriál svého času vyráběl v tehdejším komunistickém Československu!

Zounar s Krausem už bylo 100krát nahatí! Teď se chystají na eura!

- Praha I Už 100krát nahatí byli Martin Zounar a Martin Kraus v rámci veleúspěšného představení Dva nahatý chlapi. Za více jak rok, co se komedie od Sébastiena Thiéryho v Česku hraje, už ji viděly desítky tisíc diváků nejenom v Praze, ale po celé republice. Těmto dvěma skvělým hercům, které od sebe dělí jedna generace, zdárně sekundují kolegyně Martina Randová a Daniela Šinkorová, v alternaci s Michaelou Sejnovou Ditrichovou.

Tenhle roztomilý klip, který natočil herec Petr Batěk se svými dětmi, musíte vidět!

- Praha I Petr Batěk není jen herec, který působí v Národním divadle a v dalších dvou divadlech, ve filmech i v televizi, ale je i básník, hudebník a textař! Teď do světa pustil mimořádně roztomilý singl a k němu i klip s názvem Věřím v lásku, který natočil se svými dětmi. Sami posuďte, jak se mu to povedlo.

Film o domácím násilí podle skutečné události: Podívejte se na Film o filmu Můj příběh!

- Praha I Silný životní a hlavně pravdivý příběh, skvělé a atraktivní herecké obsazení - to je film Můj příběh, režisérský debut Libora Adama. Téma obětí domácího násilí nabízí několik variant pojetí - pro tento film jsou však samotné násilné situace spíše ilustrací, i když velmi realistické. Jde o snímek, který v kinech musíte vidět!

DJ BoBo a česká Madonna chystají pořádnou hudební párty v Praze.

- Praha I Není náhodou, že slavný hudebník, zpěvák DJ BoBo navštívil před nedávnem Prahu - odtud totiž pochází i jeho zpěvačka - Kateřina Mátlová, za hranicemi známá jako Kate Matl, která jej doprovází již pátým rokem! A tentokrát byli i s celým týmem hlavními hosty na párty jedné české nadnárodní společnosti. Využili jsme této příležitosti a zeptali se Katky na pár otázek.

Sympaťák a držitel Thálie Peter Pecha pracuje na své sólové kariéře

- Praha I Je jen málo takových v současném českém showbyznysu, kteří na sobě tvrdě pracují a hovoří za ně činy. Peter Pecha, rodilý Slovák, na kterém by to ale ani v řeči nebo psaném projevu nepoznal, je naštěstí právě takový. Držitel Ceny Thálie za Rockyho, představitel řady muzikálových rolí, nyní pracuje na své sólové kariéře.

Strana výpisu

... 146 ...